Tot educație. Non-formală.

Oricine poate învăţa. Oriunde. Tot timpul.
read more

Tot educație. Non-formală.

"Gasesc televiziunea foarte educativa. De fiecare data cand cineva porneste televizorul, ma duc in camera cealalta si citesc o carte'' - Groucho MARX
read more

Echipa de la care a plecat totul

Conform proverbului "cine se aseamana, se aduna" am investit ideile, timpul si vointa noastra pentru a pune bazele unei asociatii solide.
read more

Nu fi spectator, implica-te!

Tineret in Actiune promoveaza implicarea activa a tinerilor, invatarea non-formala si dialogul intercultural. Asociatia "Un Zambet" Bacau deruleaza si participa constant in cadrul proiectelor finantate prin intermediul programului TiA.
read more

Curs in domeniul participarii active a tinerilor

Educatia non-formala reprezinta instrumentul cheie al asociatiei noastre. In cadrul acestui curs au fost testate unele dintre cele mai noi si provocatoare metode: bibblioteca vie, PhotoVoice, cafeneaua publica, etc.
read more

Act upon corruption -Tineret in Actiune

Avand in vedere societatea actuala, am dezvoltat un proiect ce are ca principala activitate organizarea unei scenete prin metoda Teatru Forum avand ca tema principala CORUPTIA.
read more

Think POSITIVE, just SMILE ! ®

Asociația Un Zâmbet Bacău, înființată în anul 2009 este furnizor de formare profesională și organizație nonprofit care are ca scop:
  • dezvoltarea economică, culturală și socială a mediului rural;
  • organizarea acțiunilor de susținere, promovare, mediatizare și participare necesare dezvoltării durabile prin sprijinirea educației și pregătirii profesionale continue;
  • asistență și consiliere persoane fizice și juridice;
  • sprijinirea autorităților locale în vederea organizării diferitelor evenimente importante pentru comunitatea locală;
  • educație tineret.

Asociația este membru al Rețelei Multiplicatorilor de Informație Europeană INFO REGIO, cu experiență în inițierea și dezvoltarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă în parteneriat cu instituții publice, private și ONG atât din România cât și din Italia, Spania, Turcia, Olanda, Bosnia&Hertegovina, Republica Cehă, Danemarca, Grecia, Ucraina, Estonia, Bulgaria și Republica Moldova.

Aflati mai multe despre noi...

Evenimente


20 august 2017
Apel umanitar Vladut Ursache Mai mult...
14 februarie 2017
COMUNICAT DE PRESĂ INCHIDERE PROIECT „CREATIVE ENTREPRENEURSHIP” Mai mult...
2 noiembrie 2016
COMUNICAT DE PRESĂ / PRESS RELEASE „CREATIVE ENTREPRENEURSHIP” Mai mult...

Servicii

  • Consultanta in vederea accesarii si implementarii fondurilor nerambursabile

  • Facilitare proiecte cu/pentru tineri promovand conceptul de educatie nonformala

  • Organizare cursuri de formare profesionala in domeniile: management de proiect, management financiar, competente comune, animator socio-educativ, lucrator de tineret, dezvoltare personala, asistent relatii publice si comunicare

  • Organizare activitati de petrecere a timpului liber: fabrica de povesti, atelier de arta&creatie, atelier arta fotografica, atelier teatru, atelier dans, teambuilding (copii, tineri, adulti), cinemateca, karaoke, joc de carti (boardgames)