Animator Socio-Educativ

Acest curs se adreseaza persoanlor care doresc sa realizeze proiecte generale de animaţie socială, sportivă, educativă destinate copiilor şi tinerilor.
Animatorul socio-educativ are vocaţie educativă în domeniul social, cultural sau socio-cultural, sportiv, bazându-se pe tehnici educative. În virtutea acestei vocaţii, el poate participa la elaborarea unor răspunsuri privind: medierea socială, tehnicile de animaţie, iniţierea unor activităţi de animaţie, dezvoltarea şi crearea unei legături sociale. Toate acestea se realizează plecând de la necesităţile persoanelor care lucrează în mod direct cu publicul (copii, tineri, adulţi).
Munca de animator socio-educativ reprezintă o modalitate, un instrument de relaţionare cu publicul, folosindu-se de activităţi de tip social, cultural, fizic şi sportiv. Pentru aceasta el trebuie să cunoască şi să aplice diverse practici şi tehnici de animaţie în grup, fără să neglijeze însă relaţia individuală.
Documente necesare pentru inscriere:
  • copie diploma de studii (minim bacalaureat)
  • copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • copie buletin

Va asteptam inscrierile la adresele de email office_asociatiaunzambet@yahoo.com / asociatiaunzambet@yahoo.com sau la telefon 0745 315951 - Alina Gheorghita - Manager Programe Educationale si Formator.