Asistent Relatii Publice si Comunicare

Pentru ca succesul profesional si personal are drept suport o buna comunicare, Asociatia Un Zambet te invita sa te inarmezi cu arsenalul necesar reusitei in orice domeniu: comunicarea eficienta. Cursul nostru se adreseaza persoanleor care au minim studii medii, interesate sa se perfectioneze in domeniul relatiilor publice si comunicarii.
Cursul isi propune sa sprijine participantii in insusirea unor instrumente si tehnici de impact in activitatea de Relatii Publice si Comunicare si in dezvoltarea abilitatilor profesionale specifice.
DE CE SA ALEGI ACEST CURS?
ο  Vei intelege conceptele cheie ale activitatii de relatii publice;
ο  Vei  sti cum sa pregatesti intâlniri de lucru, sa organizezi evenimente si campanii integrate;
ο  Vei afla care sunt mijloacele de comunicare interactiva;
ο Vei utiliza tehnici si instrumente de relatii publice specifice comunicarii in situatii de criza;
ο  Vei dobândi abilitatile si competentele necesare mentinerii relatiilor cu mass-media;
ο  Vei primi feedback consistent, care te va ajuta sa iti imbunatatesti constant abilitatile;
ο  Vei sti sa evaluezi eficienta programelor de relatii publice.
La finalul cursului se va obtine un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Acesta are anexat un supliment descriptiv in care sunt mentionate toate competentele din standardul ocupational care a stat la baza proiectarii cursului.
Documente necesare pentru inscriere:
  • copie diploma de studii (minim bacalaureat)
  • copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • copie buletin

Va asteptam inscrierile la adresele de email asociatiaunzambet@yahoo.com sau la telefon 0745 315951.