“Caravana Culturala” – conferinta de finalizare proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National

Proiectul “Caravana Culturala” a dus teatrul de papusi in 8 comune din judetului Bacau, facilitand accesul gratuit a 1200 de copii si tineri din mediul rural. In data de 6 noimebrie 2012, ora 14.00 la Vivariul Bacau, se va desfasura conferinta de finalizare a acestui proiect pentru prezentarea rezultatelor obtinute si impartasirea de modele de buna practica si stimularea realizarii de proiecte similare la nivelul Judetului Bacau.

In perioada septembrie octombrie 2012, in cadrul proiectului Caravana Culturala, finantat de catre Administratia Fondului Cultural National, Asociatia Un Zambet Bacau s-a deplasat in 8 comune din judetul Bacau -  Solont, Letea Veche, Rosiori, Nicolae Balcescu, Itesti, Beresti Bistrita, Prajesti si Brusturoasa pentru a pune in scena piesa de teatru “Greuceanu” avand peste 1200 de spectatori cu varsta cuprinsa intre 7 si 15 ani.

Prin spectacolele de teatru de papusi s-a dorit a se veni atat in intampinarea nevoilor culturale ale comunitatilor rurale unde accesul la astfel de manifestari este limitat de factori geografici si economici, cat si in sprijinirea a 3 tineri actori aflati la inceput de cariera.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul proiectului caravanaculturala.asociatiaunzambet.ro.