Cautam tineri din Judetul Bacau pentru participare in cadrul proiectului “VoluntariACT”

Asociatia “Un Zambet ” Bacau cauta tineri din Judetul Bacau, pentru a participa in cadrul  proiectului “VoluntariACT” finantat de Tineret in Actiune.

DACA vrei sa faci ceva diferit, DACA vrei sa te implici si sa participi activ, DACA vrei sa te dezvolti personal intr-un cadru nonformal, ATUNCI vino in cadrul echipei noastre si vei descoperi multiplele beneficii ale voluntariatului.

Experienta de a fi voluntar intr-un ONG reprezinta o oportunitate de a te dezvolta, de a lucra intr-un mediu ideal pentru proiecte locale, nationale sau europene. Iti ofera sansa sa experimentezi mai multe tipuri de taskuri, te ajuta sa descoperi lucrurile care iti plac si reprezinta o provocare de a-ti depasi propriile limite.

TEMA proiectului: stimularea participarii active a tinerilor cu posibilitati reduse din mediul rural in comunitatile de provenienta. Activitatile au la baza metode de educatie non-formala.

PROFILUL PARTICIPANTULUI:

•  Nivel mediu – engleza
  •  Varsta 18 – 25 ani
  •  Motivatie pentru dezvoltare personala
  •  Implicare activa in toate activitatile proiectului
  •  Disponibilitate pe toata durata proiectului (8 zile)

Acesta va avea loc in perioada 24 noiembrie – 2 decembrie 2012 in Bacau si este cofinantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

Costuri asigurate:

•  costurile de masa si cazare
  •  70% din transport ce va fi decontat la finalul schimbului

De ce sa vii la proiect ???

• Iti vei face prieteni din alte tari straine
  • Vei cunoaste oameni deosebiti si veseli
  • Vei pune cu siguranta o ,,caramida” la casa ,,dezvoltarii personale”
  • Vei avea parte de distractie (garantam asta :) )

Si in final iti poti pune intrebarea ,,Ce as avea de pierdut?”

Mai multe detalii poti gasi pe site-ul proiectului www.voluntariact.asociatiaunzambet.ro .

Daca te-am convins sa ni te alaturi, asteptam CV-ul tau si o scurta motivatie de cateva randuri la adresa de mail office_asociatiaunzambet@yahoo.com sau asociatiaunzambet@yahoo.com

Termen limita 22.11.2012