COMUNICAT DE PRESĂ Proiect „Step by Step”

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Proiect „Step by Step” – Program Tineret în Acțiune

Acțiunea 2 – Serviciul European de Voluntariat

 

Asociaţia „Un Zâmbet Bacău” şi Centrul de Educație Alternativă „Fingerprint” Bacău va desfășura în data de  27 martie 2015, o masa rotunda si un eveniment de promovare a voluntariatului desfăşurat  în cadrul proiectului „Step by Step”, finanţat de Comisia Europeană, prin programul „Tineret în Acţiune”. Acesta se va desfășura la sala de conferințe din cadrul Hostelului “Holland” din Bacău.

Vom avea ca invitat pe João Alves, un voluntar din Portugalia care realizează pe o perioadă de un an un stagiu de voluntariat in Romania, județul Bacau, având ca principal obiectiv promovarea voluntariatului in rândul tinerilor pentru a-i stimula să se implice activ în comunitățile de proveniență. Acesta va realiza o paralelă între modul cum este perceput voluntariatul în țara sa, în Romania și experienta sa în calitate de voluntar dobândită în ultimii ani în diferite contexte.

Scopul acestei întâlniri este creșterea nivelului de conștientizare a importanței implicării în  activități de voluntariat cât și beneficiile de care se va bucura comunitatea băcăuană.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactati la nr. tel 0745.315.951 sau email: asociatiaunzambet@yahoo.com.

 

Alina Gheorghiță

Coordonator proiect

 

Comments are closed.

You must be logged in to post a comment.