Comunicat de presă proiect “Step by Step”

Comunicat de presă

Asociația „Un Zâmbet” derulează activități în mediul rural în cadrul proiectului european de voluntariat „Step by Step”

Asociaţia „Un Zâmbet” şi Centrul de Educație Alternativă „Fingerprint” Bacău realizează în perioada 1-19 decembrie 2014, ateliere de teatru de improvizatie, arta fotografica si editare scurt metraj impreuna cu liceenii Colegiului Tehnic „Ion Borcea” din Buhuşi. Aceste activităţi se desfăşoară  în cadrul proiectului „Step by Step”, finanţat de Uniunea Europeană, prin programul „Tineret în Acţiune”, acțiunea 2 -Serviciul European de Voluntariat.

Facilitatorii acestor ateliere sunt voluntarii: Dinarte Sousa si João Alves din Portugalia alaturi de Sabina Roibu din Republica Moldova, care realizeaza un stagiu de voluntariat pe o perioadă de un an in cadrul Asociaţiei „ Un Zâmbet” şi Centrului de Educație Alternativă „Fingerprint” din Bacău.

Activitățile derulate la Colegiul Tehnic „Ion Borcea” din Buhuși  au ca obiectiv principal conştentizarea tinerilor din mediul rural asupra importanţei altruismului în relaţiile interumane şi dezvoltarea armonioasă a personalităţii acestora.

Rezultatele acestor activități vor fi diseminate în cadrul spectacolului de Crăciun organizat de Asociaţia „ Un Zâmbet”, marți, 23 decembrie 2014, ora 16.00, la Teatrul Municipal „Bacovia”.

 

Manager Programe Educaţionale,

Alina Gheorghiţă

 

Comments are closed.

You must be logged in to post a comment.