Comunicat de presa

Data emiterii: 22.08.2014

COMUNICAT DE PRESĂ

            Invitație

 

Asociaţia „Un  Zâmbet” Bacău şi Centrul de Educaţie Alternativă „FINGERPRINT” din Bacău vă invită, duminică, 24 august  2014, în Parcul Catedralei din Bacău, în intervalul orar 15.00-19.00  la  activităţi de educaţie nonformală.

Activităţiile desfăşurate de către voluntarii asociaţiei „Un Zâmbet” Băcau vor presupune:  târg cu vânzare de obiecte handmade, face painting, modelaj artistic baloane, poze alături de clovnul „AZB-ist” pentru copiii prezenți în Parcul Catedralei. De asemenea, cei mici se pot bucura de jocurile copilăriiei; realizând împreună cu voluntarii noștrii desene pe astfalt, șotron. . Evenimentul va mai presupune și alte acte artistice sub egida „Un copil e o bucurie”.

Asociația „Un  Zâmbet” Bacău şi Centru de Educaţie Alternativă „FINGERPRINT”, doresc ca prin realizarea acestor acțiuni să accentueze în rândul tuturor celor ce vor fi prezenți în Parcul Catedralei, importanța educației nonformale în viața socială, dar  totodată să informeze publicul  cu privire la activitățiile Centrului de Educație Alternativă „ FINGERPRINT”.

În cazul în care condițiile meteo vor fi   nefavorabile desfășurării acțiunilor în aer liber, acestea vor fi reprogramate de către reprezentanții asociației pentru o dată ulterioară, urmând ca aceasta să fie comunicată publicului din timp.

Gabriel Carnariu

Coordonator activități și voluntari

Telefon:   075269811

Comments are closed.

You must be logged in to post a comment.