Conferinta inchidere proiect

Asociatia Un Zambet Bacau organizeaza sambata, 30 noiembrie 2013, incepand cu ora 11:00, la Asociatia „Oblio” din Bacau, conferinta de inchidere a proiectului „From Hobby to Business” finantat de catre Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune si desfasurat in perioada 01.01. – 30.11.2013.

Acesta a fost realizat in parteneriat cu Liceul Tehnologic „G.J.Cancicov” Parincea, Colegiul Tehnic “Ion Borcea” Buhusi, Liceul Tehnologic „Petru Rares” Bacau, Liceul Tehnic „Al. Vlahuta” Podu Turcului, Scoala Gimnaziala ,,Ion Creanga’’ Bacau si Scoala Gimnaziala “Alexandru cel Bun” Bacau.

In cadrul conferintei se vor prezenta rezultatele obtinute in urma implementarii proiectului si se va oferi ocazia de a intra in contact direct cu membrii grupului de initiativa care au coordonat activitatile.

Asociatia Un Zambet Bacau este o organizatie ce sprijina tinerii in procesul de dezvoltare personala prin organizarea de proiecte si activitati bazate pe metode de educatie nonformala.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la:

Tel: 0745.315.951
E-mail: asociatiaunzambet@yahoo.com
Facebook: Asociatia Un Zambet Bacau

Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflecta doar opinia autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.