Dezvoltare competente cheie

Acest curs se adresează persoanelor care doresc sa își dezvolte deprinderi esențiale pentru o mai bună gestiune a propriului traseu de carieră, dar și pentru autoperfecționare indiferent de domeniu.

Activitățile sunt planificate într-o asa maniera încât toți participanții vor avea oportunitatea sa își descopere potențialul, punctele tari și slăbiciunile, identificarea preferințelor pentru o poziție de lider sau membru într-un grup, dacă se pot face înțeleși, pot motiva, conduce etc. Toată aceasta gama vasta de competente și abilitați sunt extrem de utile oricărei persoane indiferent de domeniul de activitate.

Activitățile au la baza metode specifice educației non formale și au ca obiectiv dezvoltarea următoarelor competente cheie:

• creativitate
  • munca în echipa
  • tehnici de negociere
  • abilitați de comunicare
  • managementul timpului
  • managementul resurselor
  • managementul conflictelor
  • abilități de luare a deciziilor
  • abilități de rezolvare de probleme

Va asteptam inscrierile la adresele de email office_asociatiaunzambet@yahoo.com / asociatiaunzambet@yahoo.com sau la telefon 0745 315951 – Alina Gheorghita - Manager Programe Educationale si Formator.