Echipa de voluntari

Activitatea de voluntariat din cadrul asociației este desfasurată de peste 40 tineri voluntari activi din județul Bacău, dar și tineri din Rep. Moldova.

Voluntarii au ocazia să se implice în activități oferite atât de asociație cât și cele care vin din inițiativa acestora, punându-se accent pe calitatea și impactul pe care le pot avea.

Voluntarii AZB găsesc prin prisma activităților desfășurate un context de dezvoltare personală și profesională.

Echipa de voluntari este coordonată de către Gabriel Carnariu.

Mai jos puteți citi câteva testimoniale redactate de o parte dintre voluntarii asociației

Adelina SabăuDeşi am făcut parte dintr-o serie de alte asociaţii, aici m-am simţit mereu cel mai bine, am format frumoase prietenii, am beneficiat de numeroase oportunităţi. Pentru mine, AZB reprezinta: prietenie, respect, valori, calitate, principia, muncă, distracţie, întelegere, dar mai presus de toate, familie. Sunt mândră să fac parte dintr-o asemenea echipă!

Alexandra BodoagăAZB-ul pentru mine este o combinaţie între distracție, bunăstare, seriozitate şi prietenie.

Alexandru Anei: AZB este grupul unde iubirea lucrează mereu, iar idealurile nu pot fi interzise.

Alin PaladeAZB reprezintă un grup care este format din numeroşi tineri isteţi, practici, altruişti, sinceri, dar mai ales ambiţioşi şi cu aspiratii înalte. Principalul atuu al acestei asociaţii este UNITATEA, caci AZB-ul nu cunoaşte calea înfrangerii, ci doar a victoriei. Deoarece muncim împreuna, lucrul în echipă ne defineşte în esentă!

Andra ComanAsociaţia Un Zâmbet pentru mine înseamna o familie, o şansă de a mă dezvolta şi speranţa că pot schimba ceva.

Andreea DumaAsociatia Un Zâmbet Bacău pentru mine este un loc în care iţi faci noi prieteni şi înveţi sa munceşti în echipă.

Andreea Frunză: Pentru mine „Asociația Un Zâmbet” este locul unde poți să descoperi în tine noi aptitudini și  preferințe, de asemenea mă ajută să mă dezvolt atât profesional, cât și la nivel personal, oferindu-mi în primul rând, șansa de a pune în practică  ceea ce știu să fac, dar  să  îmi și  descopăr noi laturi personale,  căpătând noi experiențe și mai multă încredere în sine. Voluntariatul în cadrul acestei  asociații, îmi oferă posibilitatea prin activitățile pe care le desfășoară, să cunosc  oameni noi, dornici să se implice în activități cât mai diverse, creându-se  un liant între noi voluntarii. De când sunt voluntară în cadrul „ Asociației Un Zâmbet”  am sentimentul apartenenței unui grup, că fac parte dintr-o mică familie. Încuranjez tinerii să se implice în acțiuni de voluntariat pentru că este un mod relaxant și benefic de a ieși din cotidianul de zi  cu zi și să îți umpli viața cu zâmbete.

Andreea LunguAZB pentru mine înseamnă familia în care mă regăsesc. Aici îmi petrec timpul într-un mod util şi eficient. Aici am acumulat noi cunoştinţe şi abilităţi practice. Asociaţia Un Zâmbet mă ajută să-mi înfrunt temerile, să-mi recapăt încrederea în mine şi să adun cât mai multă experienţă.

Andreea OlaruPentru mine Asociaţia Un Zâmbet înseamnă o echipă formată din tineri care aduc cu sine energie, buna-dispoziție, prietenie, responsabilitate şi disponibilitatea de a învăța lucruri noi.

Andrei MocanuCe înseamnă AZB-ul pentru mine? AZB-ul pentru mine reprezintă o a doua familie unde am parte de compania unor oameni minunaţi, cu care poţi trece prin tot felul de probleme. Asociaţia Un Zâmbet Bacău mi-a oferit oportunitatea de a mă dezvolta personal şi în tot acest timp de când sunt în asociaţie am realizat foarte multe lucruri frumoase, alaturi de o echipă foarte unită şi devotată.

Bogdan CojanPentru mine, AZB-ul reprezintă o a doua familie: plină de tinere talente, dedicare şi mult entuziasm, prietenie, spirit de echipă şi mai ales Iubire. Sunt mândru că fac parte dintr-o asemenea echipă: m-a facut sa îmi descopăr noi abilităţi şi mi-a oferit lecţii de viaţă. SUNT MÂNDRU CA SUNT AZB-IST! SUNT MÂNDRU CA SUNT VOLUNTAR!

Codrin Ababei: Pentru mine AZB reprezintă o unitate  care iși acceptă parerile, o unitate dezvoltată, mereu alături unul față de celălalt, care se sprijină în orice.

Cristiana PleșcanAsociaţia Un Zâmbet pentru mine înseamnă,o oportunitate de voluntariat care m-a ajutat să-mi descopăr plăcerea de a lucra cu copiii și mi-a îndrumat pașii spre viitoarea mea carieră!

Elena OlaruPentru mine, AZB-ul înseamnă o experienţă din care am învăţat multe, prin care am cunoscut oameni minunaţi.

Elena RosuAZB înseamnă pentru mine un suflet viu! Un univers în care bunatatea şi prietenia înfrumuseţează inima fiecărui voluntar, dând naştere astfel unei comuniuni. Asociaţia Un Zâmbet reprezintă o organizaţie în care voluntariatul îţi va fi cărare spre clădirea unui viitor înţelept!

Emilian CristeaAsociaţia Un Zâmbet reprezintă pentru mine a doua familie şi oricând îmi pot împărtăși şi cele rele, şi cele bune. AZB este o şansă de a mă cunoaște şi a fi într-o continuă dezvoltare.

Gavrilă GabrielaPentru mine Asociaţia Un Zâmbet înseamnă lucru în echipă și creativitate.

Ioana MoisăAZB înseamnă pentru mine o poartă spre a învăţa lucruri noi şi a acumula experienţă. Cu fiecare activitate la care particip mă maturizez şi mă dezvolt personal.

Maria Dicusar: AZB înseamnă un suflet viu, mă pot elibera de orice sentiment și primesc bucurii în schimb, disponibilitatea de a învăța lucruri noi.

Mădălina AntoheAZB este un loc care mă încânta şi unde cunosc oameni noi, unde ne adunăm ca o familie.

Mădălina Petrache: Pentru mine AZB este un loc plin de afecțiune și înțelegere; o familie aș putea spune. În această asociație am început să capăt experiență în domeniul activităților cu copiii; practic m-am dezvoltat și continui să mă dezvolt datorită vouă, AZB-iștilor!

Mihaela Solomon: Pentru mine AZB este ca o a doua casă, un loc plin de energie pozitivă, creativitate, zâmbete și oameni frumoși și zâmbitori. Echipa AZB e cu totul deosebită, deoarece din ea fac parte oameni de nota 10, oameni plini de imaginație, oameni muncitori, doritori de a iesi din anonimat și de a face lumea mai bună. I <3 AZB!

Nicoleta FloreaAZB este locul din Bacău în care vezi curcubeul când toate celelalte locuri sunt înnourate și se pregătesc de o furtună.

Oxana MorariAsociaţia Un Zâmbet pentru mine înseamnă oameni frumoşi cu suflete frumoase. În AZB am văzut cum ideea: “Unitatea este putere” se conturează şi devine o parte din realitate.

Raluca Duma: Pentru mine AZB-ul reprezintă un loc unde întotdeauna vei primi un zâmbet necondiţionat.

Pavel Cosa: AZB pentru mine înseamnă: distracție, prietenie și implicare.

Radu Terinte: Asociaţia Un Zâmbet Bacău pentru mine este o casă în care pot să evoluez.

Teodora Marchidan: Începerea activității de voluntariat în cadrul acestei asociații a însemnat pentru mine o nouă etapa din viața mea. În acest timp petrecut aici, pe lângă faptul că am avut o mulțime de activități de voluntariat, am reușit ca și grup să ne unim și să facem din timpul petrecut împreună, niște amintiri de neuitat. Sunt foarte recunoscătoare tuturor AZB-iștilor care au contribuit la dezvoltarea mea ca ți voluntar, ca și persoană, ca și OM.

Teofana Ichim-Radu: Pentru mine AZB înseamnă prietenie și susținere. Înseamnă capacitatea de a ne dezvolta încrederea și creativitatea.Pentru mine este o familie în cadrul căreia ne formăm.