“EU sunt mic, TU fa-ma mare” – conferinta de finalizare proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National

Marti 6 noiembrie 2012 ora 14.00 la Vivariul Bacau se va desfasura Conferinta de finalizare a proiectului “Eu sunt mic, Tu fa-ma mare” finantat de Administratia Fondului Cultural National,  cu scopul de a prezenta rezultatele obtinute in cadrul acestui proiect care a venit in sprijinul copiilor si tinerilor din mediul rural pentru a impartasi modele de buna practica si de a stimula realizarea de proiecte similare.

In perioada martie – noiembrie 2012, in cadrul proiectului EU sunt mic, TU fa-ma mare, finantat de catre Administratia Fondului Cultural National, Asociatia Un Zâmbet Bacau s-a deplasat in 10 comune ale Judetului Bacau – Solont, Rosiori, Dumbrava, Brusturoasa, Bogdanesti, Margineni, Nicolae Balcescu, Letea Veche, Valea Seaca si Itesti – pentru a desfasura o serie de activitati ce si-au propus sa schimbe raportul de discrepanta majora intre mediul rural și mediu urban al judetului Bacau din perspectiva ofertei culturale disponibile tinerilor din mediu rural. Asociatia a venit cu un portofoliu de 4 ateliere: fotografie, dans, teatru si arta&creatie.

In urma desfasurarii campaniei de promovare s-a constatat ca initiativa noastra de a organiza in mediul rural ateliere pentru dezvoltarea creativitatii a fost foarte bine primita si numarul celor care s-au inscris a fost mult mai mare, ceea ce ne-a determinat sa organizam 20 de ateliere, fata de 12 prevazute, la care au participat 365 de copii si tineri, fata de 180 prevazuti initial.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul proiectlui ateliere.asociatiaunzambet.ro