Eveniment de diseminare a proiectului “EU sunt mic, TU fa-ma mare!” finantat de Administratia Fondului Cultural National

Dacă în Municipiul Bacau există Palatul Copiilor și alte centre private care organizează diferite ateliere menite să acopere nevoile extrașcolare ale copiilor și tinerilor, prin care pot să-și descopere talentele, să-și dezvolte o pasiune sau pur și simplu să își petreacă timpul liber într-un mod plăcut și util, acestea sunt slab reprezentate sau inexistente în mediul rural al județului Bacău.

În perioada martie – noiembrie 2012, în cadrul proiectului “EU sunt mic, TU fă-mă mare”, finanţat de către Administrația Fondului Cultural Național, Asociația Un Zâmbet Bacău a desfăşurat o serie de activităţi ce și-a propus să schimbe raportul de discrepanță majoră între mediul rural și mediu urban al județului Bacău din perspectiva ofertei culturale disponibile tinerilor din mediu rural, venind cu un portofoliul de 4 ateliere: fotografie, dans, teatru și artă&creație. Oferta noastră a fost depășită cu mult de cerere, astfel am crescut numărul de ateliere de la 12 la 20, cu un număr dublu de beneficari față de ceea ce prevăzusem inițial.

“Talente din mediu rural“ – eveniment de diseminare a rezultatelor proiectului “EU sunt mic, TU fă-mă mare” va avea loc Sâmbătă, 15.09.2012, cu începere la ora 16:00, la Teatrul Bacovia Bacău unde vor avea access gratuit toți doritorii de cultură și cei ce cred în potențialul copiilor și tinerilor din mediu rural.