“Health&Smiles” – eveniment diseminare proiect finantat prin programul Tineret in Actiune

In data de 22 octombrie 2012 la sediul Asociatiei Un Zambet Bacau, str. Ionita Sandu Sturza nr 78, incepand cu ora 12 se va desfasura evenimentul de diseminare a rezultatelor proiectului "Health&Smiles" finantat prin programul Tineret in Actiune ce a avut ca scop final realizarea unui ghid multinational ce cuprinde sfaturi pentru un mod de viata sanatos.

Pentru a se atinge obiectivele propuse au fost realizate activitati din aria educatiei non-formale prin care tinerii participanti au aprofundat subiecte precum necesitatea unei diete sanatoase, practicarea exercitiilor fizice si a sportului de performanta pe care le-au ilustrat intr-un mod creativ intr-un ghid multinational ce cuprinde sfaturi pentru un mod de viata sanatos.

Proiectul a urmarit si stimularea participarii active prin intelegerea conceptului de advocacy si crearea de planuri de noi activitati/initiative pentru diseminarea ghidului in comunitatile locale.

Toate activitatile planificate au urmarit o schimbare de atitudine si de stil de viata, de la modul de abordare a vietii personale prin dieta si sport, pana la implicarea activa in societate stimuland noi initiative adresate tinerilor din comunitatea locala.