Apel umanitar Vladut Ursache

In urma cu 7 ani am aflat de situatia tragica a unui copil de 13 ani  care sufera de hidrocefalie. Ne-am interesat despre cazul lui Vladut Ursache la sediul Primariei Darmanesti din judetul BACAU, la compartimentul de Asistenta Sociala care ne-au furnizat documentele care demonstreaza starea de sanatate a copilului.

COMUNICAT DE PRESĂ INCHIDERE PROIECT „CREATIVE ENTREPRENEURSHIP”

COMUNICAT DE PRESĂ INCHIDERE

PROIECT „CREATIVE ENTREPRENEURSHIP”

Asociaţia Un Zâmbet Bacău, în calitate de aplicant și coordonator, în parteneriat cu asociaţiile Dnipropetrovsk regional youth NGO „MIKS” din UCRAINA, Asociaţia Obştească „Centru de Dezbateri Criuleni” din REPUBLICA MOLDOVA, International Youth Association „Quant” din GEORGIA, OpportunEuropa Cooperativa Sociale „Onlus” din Italia şi Freedom Gate din Grecia, au implementat în perioada 04 mai 2016 – 03 mai 2017, proiectul  “Creative Entrepreneurship”, finanţat de către Uniunea Europeană, prin Programul Erasmus +.

COMUNICAT DE PRESĂ / PRESS RELEASE „CREATIVE ENTREPRENEURSHIP”

MOBILITATE DE LUCRĂTORI DE TINERET

PROIECT „CREATIVE ENTREPRENEURSHIP”

Asociaţia Un Zâmbet Bacău, în parteneriat cu asociaţiile Dnipropetrovsk regional youth NGO „MIKS” din UCRAINA, Asociaţia Obştească „Centru de Dezbateri Criuleni” din REPUBLICA MOLDOVA, International Youth Association „Quant” din GEORGIA, OpportunEuropa Cooperativa Sociale „Onlus” din Italia şi Freedom Gate din Grecia  organizează în perioada 03 – 14 noiembrie 2016 mobilitatea de lucrători de tineret din cadrul proiectului  “Creative Entrepreneurship“, finanţat prin programul Erasmus +.

HAI CU NOI ÎN TABĂRA PE …. ROŢI

HAI CU NOI IN TABARA

Va invitam in tabara de tineret crestin-ortodoxa organizata de Parohia Ortodoxă Lazaret In colaborare cu Asociatia Un Zambet Bacau

Tinere de vrei cumva
Sa cunosti putin lumea
Si sa afli despre tine
Cunoscand pe Sfinti mai bine,
Urca-n barca calatoare
Pe pamant, dar si pe mare.

Cand ? 24-28 IULIE 2016

Ce ne propunem? Vizitam manastiri din regiunea Dobrogei, drumetie prin Defileul “ Cheile Macinului”, pestera Liliecilor, pestera Sf. Ioan Casian, pestera Sf. Apostol Andrei, plimbare pe Sulina, Gura Portitei, vizitam Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii din Tulcea si multe alte surprize.

Cazare: 2 zile la Manastirea Cocos si 2 zile Seminarul Teologic din Constanta.

Cost: 290 lei/persoană avand transportul cu autocarul, micul dejun, cina si cazarea incluse.

Prețul NU include plimbarea pe Delta Dunarii si catre Gura Portitei.

Dragă tinere, dacă ești interesat să participi, așteptăm înscrierea ta.
Maxim 45 locuri (capacitatea autocarului).

Alina Gheorghita – 0745315951

Preot insotitor Marius Iacobeanu