Joao – voluntariat la Sindrom Down Bacau

La inceputul lunii februarie, 2015, Joao, voluntarul nostru SEV, a raspuns afirmativ invitatiei oferita de catre Asociatia “Sindrom Down” Bacau, prin care a avut oportunitatea sa lucreze cateva zile, alaturi de voluntarii organziatiei, in cadrul a diferitelor activitati la centrul organziatiei.

Aceasta s-a bucurat  prezenta sa luminoasa si calma timp de o saptamana in care impreuna au facilitat activitati diverse: arte combinate – pictura colectiva, muzica, dans, sport si miscare.

Joao m-a impresionat si l-am admirat pentru ca este cu adevarat o persoana dedicata care face munca de voluntariat pentru a-si hrani sufletul. I-am apreciat nevoia interioara de descoperire, cu bucuriile simple si autentice pe care ni le ofera. El mi-a confirmat ca intentia de a ajuta ca voluntar te deschide catre a primi la randul tau mult mai mult si catre autocunoastere. a declarat Gabriela Otelita, presedinte Asociatia “Sindrom Down” Bacau.

sursa: “Step by Step”