Lansare proiect “Maini Dibace”

LANSARE PROIECT „MAINI DIBACE”

Asociatia Un Zambet Bacau desfasoara in perioada 01.10 – 15.12.2013 proiectul „Maini Dibace” finantat de catre FUNDATIA COMUNITARA BACAU.

In cadrul acestui proiect 25 de tineri din comuna Beresti – Bistrita, judetul Bacau vor fi implicati in ateliere de arta si creatie, unde vor avea ocazia sa experimenteze tehnicile origami, impletit, crosetat, cusut, pictura, invatand sa realizeze mici obiecte, sa-si dezvolte imaginatia, valorificandu-le ulterior in cadrul unui targ de obiecte handmade la caminul cultural din comuna gazda in data de 19.12.2013.

Scopul proiectului il reprezinta cresterea interesului pentru dezvoltarea creativitatii, spiritului antreprenorial si pentru formare continua a tinerilor proveniti din zone defavorizate geografic si socio-economic din mediul rural al judetului Bacau.

Proiectul este implementat in parteneriat cu Scoala Gimnaziala „Vasile Borcea” Beresti – Bistrita si Primaria Beresti – Bistrita.

Asociatia Un Zambet Bacau este o organizatie ce sprijina tinerii din mediul rural in procesul de dezvoltare personala prin organizarea de proiecte si activitati ce au la baza metode de educatie nonformala.

In vederea unei bune desfasurari a proiectului, rugam sustinerea initiativei Asociatiei Un Zambet Bacau in vederea implementarii si promovarii evenimentelor publice organizate de participantii la proiect.

Pentru informatii suplimentare, puteti accesa site-ul proiectului: www.mainidibace.asociatiaunzambet.ro

Alina Gheorghita – Manager Proiect
Tel: 0745.315.951