Lucrator de Tineret

Acest curs se adreseaza persoanelor care doresc sa realizeze activităţi de informare, îndrumare şi sprijin pentru tineri, sa faciliteze integrarea socială şi evoluţia personală a acestora în contextul valorizării diversităţii umane, culturale şi al promovării cetăţeniei active.
Lucrătorul de tineret mobilizează tinerii în scopul dezvoltării abilităţilor de viaţă şi a comportamentelor proactive, stimulând viaţa asociativă şi cooperarea în rândul tinerilor, facilitând participarea acestora la viaţa comunităţii.
Lucrătorul de tineret acţionează prin încurajarea tinerilorde a se implica în diferite activităţi care să ajute la integrarea lor în societate, facilitează procesul de învăţare informală şi nonformală în rândul tinerilor, dezvoltă oportunităţi relevante de învăţare, facilitează realizarea planului de dezvoltare al tânărului, contribuie la dezvoltarea politicilor în domeniul tineretului.
Documente necesare pentru inscriere:
  • copie diploma de studii (minim bacalaureat)
  • copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • copie buletin

Va asteptam inscrierile la adresele de email office_asociatiaunzambet@yahoo.com / asociatiaunzambet@yahoo.com sau la telefon 0745 315951 - Alina Gheorghita - Manager Programe Educationale si Formator.