Maini Dibace

Octombrie –  Decembrie 2013

Grupul tinta:

Tineri cu varste cuprinse intre 18-25 ani

Zona in care va fi implementat:

Judetul Bacau

Obiective:

Stimularea interesului pentru dezvoltarea abilitatilor creative a 25 de tineri din mediul rural al judetului Bacau pe o perioada de 3 zile, prin participarea la un atelier de realizare a obiectelor handmade sub indrumarea unui profesor cu experienta in domeniu, incurajarea si sprijinirea tinerilor participanti in elaborarea unui plan pentru organizarea unei expozitii cu vanzare pe durata desfasurarii atelierului, sub indrumarea unei persoane cu expertiza in domeniu si, nu in ultimul rand, stimularea spiritului antreprenorial prin organizarea acestei expozitii cu vanzare.

Activitati principale:

- Campanie de promovare a proiectului in randul tinerilor din mediul rural al judetului Bacau

- Desfasurarea unui atelier in care tinerii se vor familiariza cu tehnicile quilling, origami,      decoupage, vor invata sa croseteze mici obiecte, sa impleteasca, sa lucreze si sa-si dezvolte imaginatia.

- Dezvoltarea unui plan de creare a unei expozitii cu vanzare in carul careia isi vor vinde produsele confectionate in cadrul atelierului.

Finantatori:

• Fundatia Comunitara Bacau