Vizita de studiu: Making adult education more attractive

Vizita de studiu ,,Making adult education more attractive’’ 12-VS-R1-09-BC  finantata prin intermediul Programului Transversal – Actiunea cheie 1.1.

Vizita de studiu pentru specialiști în educație și formare profesională, a fost organizata de către Associazione FORMA.Azione srl, desfășurată în Perugia – Italia, în perioada  02.10 – 05.10.2012. La acesta întâlnire au participat reprezentați din Romania, Portugalia, Lituania, Ungaria, Germania, Belgia, Irlanda, Islanda și Anglia.

Obiectivele acestei vizite au fost:

• Facilitarea schimbului de informații și de experiență intre factorii de decizie și specialiștii din domeniul educational pentru interesele comune ale tarilor participante;
  • Furnizarea informațiilor de ultima ora legate de educația în Europa;
  • Acordarea unei atenții deosebite temelor care fac referire la Strategia de la Lisabona;
  • Asigurarea unui forum de discuții, schimb și învățare reciproca a temelor de interes general la nivel european;
  • Generarea unui schimb continuu de sfaturi, idei și informații intre toți participanții în program, incluzând atât vizitatorii, cât și gazdele.

Mai multe informații puteți găsi în aceasta prezentare:

Galerie foto: Vizita de studiu Perugia, Italia