„Mecanisme de influenţare a procesului decizional de la nivel local şi central – Lobby şi Advocacy”, 22 – 25 octombrie 2015, Slănic – Moldova

Asociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD), în parteneriat cu organizația „Un Zâmbet” Bacău organizează în perioada 22 – 25 octombrie 2015 training-ul „Mecanisme de influenţare a procesului decizional de la nivel local şi central – Lobby şi Advocacy”. Activitatea face parte din cadrul proiectului „Cetățeni Activi pentru Bacău”.

Training-ul se adresează persoanelor care activează în societatea civilă de la nivelul județului Bacău, incluzând domeniul nonguvernamental, sindicate, patronate, cetățenie activă etc,  și care doresc să afle metode și tehnici pe care le pot folosi pentru a-și promova cauza în fața decidenților politici.

Procesul de selecție

Persoanele interesate să participe la această sesiune de formare sunt rugate să transmită, până pe data de 18 octombrie 2015, la adresa teodora.buga@rymd.ro, o problemă identificată în domeniul în care activează organizația pe care o reprezintă și care ar putea fi rezolvată de către autoritățile locale, însoțită de un scurt plan de activități, în maxim 500 de cuvinte. Persoanele selectate vor fi anunțate până pe data de19 octombrie 2015.

Continuarea aici