Modificarea Legii Educației- subiectul unei campanii de advocacy inițiate de către ONG-urile băcăuane

Asociația Romanian Youth Movement for Democracy, în parteneriat cu Asociația Un Zâmbet Bacău au organizat, în perioada 22 – 25 octombrie 2015, a organizat cea de-a doua sesiunea de formare cu titlul „Mecanisme de influenţare a procesului decizional de la nivel local şi central – Lobby şi Advocacy” din cadrul proiectului Cetățeni Activi pentru Bacău.

În cadrul trainingului, au fost reprezentate un număr de 11 ONG-uri și instituții educaționale, precum: Asociația Pensionarilor Liberi, Liga Asociațiilor de Proprietari “Milcov”, Fundația Interetnică pentru Cultura și Artă “Ion Ghelu Destelnică”, Grupul informal Bacăul Civic, Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Asociația Favor, European Geography Association for students and young geographers, Actiunea 2012, Fundația Stânca Veacurilor, Iubim Natura, Asociația un Zâmbet și Romanian Youth Movement for Democracy.

Continuarea aici