Din activitatile voluntarilor …

„Cel mai Activ Voluntar Băcăuan al lunii Octombrie”

Emilian Cristea, voluntar in cadrul organizatiei noastre, a fost desemnat de catre comunitatea bacauana, prin vot online „Cel mai Activ Voluntar Băcăuan al lunii Octombrie”, fiind intr-o competitie stransa alaturi de alti 4 voluntari de la ONG-urile judetului Bacau.

Citeste mai mult

„Cel mai Activ Voluntar Băcăuan al lunii Septembrie”

Andrei Mocanu, voluntar in cadrul organizatiei noastre, a fost desemnat de catre comunitatea bacauana, prin vot online, „Cel mai Activ Voluntar Băcăuan al lunii Septembrie”, fiind intr-o competitie stransa alaturi de alti 4 voluntari de la ONG-urile judetului Bacau.

Citeste mai mult

 

 VOLUNTARIATUL … schimba vieti, pe bune!

TIMPUL este o resursa atat de importanta, incat nu se merita sa il irosim pe activitati, oameni si locuri care nu ne sunt necesare.

Nu ai vrea ca impreuna sa sadim un POM din care sa culegem cele mai gustoase roade la momentul potrivit ?! :)

Citeste mai mult

 

Tabara de Tineret „Cunoaste-te pe tine insuti”

In perioada 5 – 11 iulie, 2015, Parohia Ortodoxa “Lazaret” din Bacau in parteneriat cu Asociatia “Un Zambet” Bacau au organizat in cadrul Seminarului Teologic Crestin – Ortodox “Veniamin Costachi” de la Manastirea Neamt, judetul Neamt tabara de vara “Cunoaste-te pe tine insuti”.

Citeste mai mult

 

Saptamana Nationala a Voluntariatului

Asociația „Un Zâmbetˮ Bacău și Centrul de Educație Alternativă „Fingerprintˮ Bacău se alătură celorlante ONG-uri pentru a marca Săptâmâna Națională a Voluntariatului11 – 17.05.2015, ediția a XIV. Astfel, în perioada 15-17 mai 2015, se va desfășura un maraton al activităților nonformale „Think POSITIVE, just SMILE!”, dedicat celor care iubesc VOLUNTARIATUL.

Citeste mai mult

 

Activitati fundrainsing

Voluntarii Asociatiei “Un Zambet”  Bacau si Centrul de Educatie Alternativa FINGERPRINT au organizat diferite activitati de fundraising in parcurile municipiului Bacau.

Citeste mai mult

 

Teambuilding Game

Asociatia “Un Zambet” Bacau a organizat o activitate de teambuilding pentru aproximativ 200 de angajati ai unei corporatii din Iasi.

Citeste mai mult

 

Scoala de Vara – 2014

Fundatia “Episcop Melchisedec” – filiala Bacau, in parteneriat cu Asociatia “Un Zambet”  Bacau, a organizat in lunile iulie, august, 2014 Scoala de Vara. 

Citeste mai mult