Redirecționează 2%

Redirecționează 2% către Asociația Un Zâmbet Bacău pentru a sprijini dezvoltarea mediului rural.

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare, donație sau contribuție, ci este o parte a bugetului de stat, o fracțiune din impozitul pe care fiecare salariat îl plătește statului în fiecare an. Acum POȚI decide ce destinație sa aibă aceasta suma, având posibilitatea sa o direcționezi către o asociație pe care vrei tu vrei sa o SPRIJINI.

E simplu și nu te costa nimic!

Cum sa procedezi?

Pasul 1

• Daca  ai avut în 2014 venituri salariale,  descarca formularul 230 și completează-l cu datele tale personale și semnează-l. Restul rubricilor nu trebuie completate.

• Daca ești persoana fizica autorizata sau ai avut în 2014 venituri din alte surse decât cele salariale, descarca formularul 200, completează-l cu datele tale personale și semnează-l. Restul rubricilor nu trebuie completate.

Pasul 2

Depune formularul sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu. Click aici pentru adresele AF din localitatea ta.

Daca ai adunat mai multe formulare, ni le poți trimite noua prin posta și le distribuim noi.

Adresa noastră este: Asociatia Un Zambet Bacau, Localitatea Dumbrava, Comuna Itești, Județ Bacău, cod poștal 607044

Termenul limita pentru depunerea declarațiilor este 25 mai 2015, după aceasta data contribuabilii pierzând dreptul de exercitare a opțiunii.

Declarația se refera la impozitul plătit în anul fiscal anterior, în cazul de fata 2014.

Îți mulțumim pentru sprijinul acordat!