„STOP! Vine Crăciunul!” – Comunicat presa

Comunicat presa

Agitație. Grabă. Viteză. Dezbinare. Singurătate.Izolare. Haos. STOP! Vine Crăciunul! E timpul să ne oprim, e timpul să reflectăm, și mai mult decât atât, e timpul să schimbăm ceva.
Tu nu îți dorești asta?

Voluntarii Asociației „ Un Zâmbet” Bacău și ai Centrului de Educație Alternativă „Fingerprint” Bacău își doresc o schimbare în ceea ce privește sărbătorile de iarnă. Ei își doresc mai mult timp cu familia, mai multă căldură sufletească, mai multă dragoste. Pentru aceasta, au decis, cu sprijinul Asociației „Un Zâmbet” Bacău și cel al Parohiei Ortodoxe „Lazaret”, să organizeze spectacolul de Crăciun „STOP! Vine Craciunul” marți, 23 decembrie 2014, ora 16.00, la teatrul Municipal „Bacovia”.

Prin acest eveniment, tinerii își propun să tragă un semnal de alarmă publicului băcăuan cu privire la importanța sărbătorii Nașterii Domnului Iisus Hristos. Momentele artistice realizate in cadrul spectacolului vor accentua nevoia tinerilor de a petrece sărbătorile în atmosfera caracteristică de Crăciun, fără a se pierde esența acestora. Printre momentele serii, spectatorii se vor bucura și de prezența copiilor înscriși la Centrul de Educație Alternativă „Fingerprint” care, alături de voluntarii asociației, copiii corului din cadrul parohiei Ortodoxe „Sf. Dumitru” din localitatea Dumbrava, jud. Bacău, corul A.S.C.O.R. Bacau, membrii ai trioului Ad Libitum, tinerii din cadrul liceului de arta ,,George Apostu”, vor susține colinde, dansuri tradiționale românești și multe alte surprize.
Cei care vor dori să plece acasă cu un mic cadou pentru cei dragi, vor putea achiziționa diferite obiecte handmade specifice Crăciunului realizate de către voluntarii asociatiei.
Partenerii noştri sunt: Parohia Ortodoxă „Lazaret”, Primăria Municipiului Bacău, Teatrul Municipal „Bacovia” si Şcoala Gimnazială ,,Alexandru cel Bun” , împreună sprijinind inițiativa tinerilor voluntari ai asociației de a aduce bucurie în sufletele băcăuanilor.
Intrarea la spectacol se va face pe bază de invitație.
Pentru rezervări, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0757 819 600.

Manager Programe Educaţionale,
Alina Gheorghiţă