STOP! Vine Craciunul!

Voluntarii Asociației „ Un Zâmbet” Bacău și ai Centrului de Educație Alternativă „Fingerprint” Bacău si-au dorit o schimbare în ceea ce privește sărbătorile de iarnă. Ei si-au dorit mai mult timp cu familia, mai multă căldură sufletească, mai multă dragoste. Pentru aceasta, au decis, cu sprijinul Asociației „Un Zâmbet” Bacău și cel al Parohiei Ortodoxe „Lazaret”, să organizeze spectacolul de Crăciun „STOP! Vine Craciunul” marți, 23 decembrie 2014, ora 16.00, la teatrul Municipal „Bacovia”.

Prin acest eveniment, tinerii si-au propus să tragă un semnal de alarmă publicului băcăuan cu privire la importanța sărbătorii Nașterii Domnului Iisus Hristos. Momentele artistice realizate in cadrul spectacolului au accentuat nevoia tinerilor de a petrece sărbătorile în atmosfera caracteristică de Crăciun, fără a se pierde esența acestora.

Printre momentele serii, spectatorii s-au bucurat și de prezența copiilor înscriși la Centrul de Educație Alternativă „Fingerprint” care, alături de voluntarii asociației, copiii corului din cadrul parohiei Ortodoxe „Sf. Dumitru” din localitatea Dumbrava, jud. Bacau, tinerii din cadrul liceului de arta ,,George Apostu”, au susținut colinde, dansuri tradiționale românești, piesa de teatru – pantomima si multe alte momente artistice.

Cei care si-au dorit să plece acasă cu un mic cadou pentru cei dragi, au putut achiziționa diferite obiecte handmade specifice Crăciunului realizate de către voluntarii asociatiei.

Partenerii noştri au fost: Parohia Ortodoxă „Lazaret”, Primăria Municipiului Bacău, Teatrul Municipal „Bacovia” si Şcoala Gimnazială ,,Alexandru cel Bun” Bacau, împreună sprijinind inițiativa tinerilor voluntari ai asociației de a aduce bucurie în sufletele băcăuanilor.

Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului “Step by Step” implementat de catre Asociatia “Un Zambet” Bacau prin Programul Tineret in Actiune, Actiunea 2 – Serviciul European de Voluntariat.

Album foto