Voluntariat la FINGERPRINT

Voluntarii Asociatiei “Un Zambet” Bacau, printre care si cei SEV, Sabina, Dinarte si Joao, sunt de fiecare prezenti printre copiii Centrului de Educatie Alternativa – Fingerprint fiind bucurosi sa se distreze, intr-un mod educativ. 

Voluntarii se implica zilnic in activitati precum ateliere art & craft, jocurile mintii, dansuri populare, jocuri de dezvoltare personala, s.a.

Pentru voluntari este o placere sa creasca alaturi de cei mici. Multi dintre cei care se implica la activitatile centrului nostru spun ca lucrul cu un copil este, uneori, mai dificil, insa rezultatele personale sunt mai frumoase fiindca un copil te poate invata foarte multe lucruri, fara sa constientizezi la o prima vedere.

Pentru voluntarii SEV, reprezinta un prilej sa interactioneze cu ceilalti voluntari ai asociatiei, sa cunoasca mai bine limba romana si sa se cunoasca mai bine pe ei insisi.

Pe langa activitatile cu copiii, la FINGERPRINT voluntarii au oportunitatea sa isi puna initativele in aplicare. Iar spectacolul de Craciun “STOP! Vine Craciunul!” este un exemplu foarte bun, fiindca acest eveniment a pornit de la initiativa tuturor voluntarilor.