Voluntarii SEV la Democracy Builders

Asociatia „Romanian Youth Movement for Democracy” (RYMD), in parteneriat cu Asociatia Un Zambet din Bacau, Consiliul Tineretului din Donegal si Centrul de Informare pentru Tineret din Letterkenny, Irlanda, au implementat, in perioada 1.02.2014 – 31.10.2014, proiectul “Democracy Builders”, finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.3. Proiecte pentru Democratie Participativa.

Astfel ca in perioada 16 – 24 iulie 2014,  au avut loc o serie de activitati in cadrul carora au participat peste 30 de tineri din Romania si Irlanda.

Asociatia “Un Zambet” Bacau le-a oferit oportunitatea si voluntarilor SEV, Sabina si Dinarte sa participe la aceste activitati avand astfel ocazia sa descopere noi informatii despre instrumentele democratiei participative, testand astfel un set de instrumente ale participarii publice.

In cadrul activitatilor, cei doi au putut sa realizeze si o prezentare a tarii lor de provenienta, impartasind astfel tuturor din secretele zonelor de provenienta.

Dinarte si Sabina s-au aratat incantati si de oamenii frumosi pe care i-au desoperit in cadrul activitatilor. Pe langa cei doi voluntari SEV, au avut bucuria sa participe si 4 voluntari din cadrul asociatiei, Emilia Ghergut, Mihaela Solomon, Alexandru Cotfasa si Gabriel Carnariu.

Galerie foto