Masa rotunda si workshop activitati teambuilding

Dinarte, voluntarul nostru SEV, ne-a pregatit un maraton al activitatilor de tip teambuilding, dar si o masa rotunda despre importanta voluntariatului prin prisma SEV. A avut ocazia sa transmita impresiile despre stagiul de voluntariat experimentat in Romania. In fata celor prezenti si-a exprimat tristetea faptului ca trebuie sa paraseasca stagiul din cauza problemelor de sanatate ale tatalui lui. Masa rotunda a continuat si cu intrebari din partea celor prezenti cu privire la experienta SEV a lui Dinarte.

Ulterior, acest a facilitat un atelier de dezvoltare personala prin prisma jocurilor nonformale. Astfel ca, Dinarte a pregatit pentru participanti o serie de jocuri foarte interesante, plecand de la momente comice prin care tinerii au fost impartiti pe echipe pana la evaluarea acestora unde fiecare a constientizat importanta lor. Rand pe rand, ne-am transmis cele mai frumoase ganduri, unii altora, am format un cerc uman ca si cand era timpul sa mergem la culcare, am avut concurenti la “AZB-isti au Talent”, juriul a fost nemaipomenit, piesele de teatru au fost la ele acasa, totul a fost SPECIAL.

sursa: Step by Step